Isommat koulutilat

koulurakennus2

Etsimme koulullemme uusia, isompia tiloja. Tavoitteena on, että tilat sijaitsisivat Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä (mielellään Pasilassa tai Pasilan lähettyvillä).

Koulutiloissa pitäisi olla riittävästi tilaa sekä koululle että päiväkodille. Myös leikkipiha ja hyvät ulkoilumahdolllisuudet olisivat tärkeitä ominaisuuksia.

Koulussamme on tällä hetkellä yhteensä n. 60 oppilasta ja päiväkodissa on tilaa yhteensä 21 lapselle.

Tällä hetkellä koulumme sijaitsee Länsi-Pasilassa entisen päiväkodin tiloissa ja tilat ovat alkaneet käydä pieneksi.

Jos sinulla on tietoa tällaisista koulutiloista niin otathan yhteyttä koulumme rehtoriin puh. 050-3392008/Jan Cedercreuz tai jan.cedercreutz@elisanet.fi