Koti »  Agape »  Ajankohtaista Raamatusta

Ajankohtaista Raamatusta

AIHE: JUMALAN KOKO SOTA-ASU

Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta.(Ef 6:10-18)

RUKOUS:

PELASTUKSEN KYPÄRÄ:
Kiitos Herra pelastuksesta. Laitan pelastuksen kypärän päähäni. Kiitos Herra, että usko Jeesukseen riittää. Kiitos Jeesus, että sinussa minulla on jo iankaikkinen elämä. Kiitos, että minun ei tarvitse enää koskaan pelätä kadotustuomiota (Room 8:1), sillä sinä olet jo kantanut ja sovittanut kaikki minun syntini.

VANHURSKAUDEN HAARNISKA:
Kiitos Jeesus, että sinussa minä olen vanhurskas. Puen vanhurskauden haarniskan ylleni. Kiitos vanhurskauden lahjasta, jonka olen saanut armosta (Room 5:15-17). Kiitos, että kelpaan sinulle ja olen sinun rakas lapsesi aina. Kiitos, että minun ei tarvitse enää elää syyllisyydessä ja häpeässä, vaan saan elää vapaana Jumalan lapsena!

TOTUUDEN VYÖ:
Kiitos Herra totuudesta. Sinun Sanasi on totuus. Vyötän itseni sinun totuudellasi. Minä uskon Sinun Sanaasi ja pysyn siinä. Kiitos, että sinun totuutesi vapauttaa ja antaa rauhan. Pyhitä minut totuudessasi ja opeta minua tuntemaan tahtosi.

USKON KILPI:
Kiitos Herra uskosta. Minä uskon sinuun ja sinun Sanaasi. Nostan taas tänään uskon kilpeni ja pidän sen ylhäällä koko päivän. Kiitos Herra, että usko voittaa taas tänään. Kiitos, että uskon kilpeni sammuttaa kaikki vihollisen palavat nuolet eikä minun tarvitse niistä edes välittää.

HENGEN MIEKKA:
Kiitos Herra sinun Sanastasi. Tänäänkin puhun ainoastaan sinun Sanasi mukaisesti. Puhun olosuhteille, puhun itselleni ja kaikille sukulaisilleni ja ystävilleni. Puhun terveyttä, siunausta, johdatusta, viisautta, vapautta ja pelastumista. Kiitos, että Sinun puhuttu Sanasi muuttaa maailmaa ja sen olosuhteita. Minä uskon, sen takia minä puhun.

ALTTIUDEN KENGÄT:
Isä, tahdon taas tänään seurata sinua. Kiitos, että johdatat, vahvistat ja autat minua. Olen altis ja iloinen saadessani palvella sinua. Kiitos, että annat minulle kaiken sen viisauden, voiman ja rohkeuden minkä tälle päivälle tarvitsen. Kiitos, että saan tänäänkin kulkea sinun edeltävalmistetuissa teoissa (Ef 2:10).

sotilas2

Comments are closed.

© Agape-keskus ry. 2017