Koti »  Koulu »  Vanhemmille

Vanhemmille

Yhteys vanhempiin…että teilläkin olisi yhteys keskenänne

Yhteys teihin vanhempiin on meille ensiarvoisen tärkeää. Koulu on alusta lähtien ollut yhteinen hankkeemme. Tulkaa siis mukaan yhteisiin rukoushetkiimme ja vanhempainiltoihin ja ottakaa heti yhteyttä, jos on jotain kysyttävää. Tuokaa myös meille rohkeasti rukousaiheita niin kannetaan niitä yhdessä Herralle!

heart-1798161__340

Vanhempien vastuu

Lasten ensisijainen kavatusvastuu kuuluu vanhemmille. Koulun tehtävänä on tukea vanhempien ja seurakunnan antamaa kristillistä kasvatusta.

Säännölliset rukouskokoukset ja vanhempainillat

Koulun toiminnan tukemiseksi pidämme säännöllisiä rukouskokouksia. Kokoukset pidetään koulun tiloissa. Kokoukset ovat koulun ”henkireikiä”, jotka syventävät koulun henkilökunnan ja vanhempien välistä yhteyttä. Rukouskokoukset pidetään joka kuukauden ensimmäisenä arkitiistaina klo 15. Tulkaa mukaan!

Koko koululle tarkoitettuja vanhempainiltoja pidetään kaksi vuodessa (yksi syksyllä ja yksi keväällä).  Syyskauden vanhempainilta on 18.9.2017 klo 18. Näiden lisäksi voi luokanopettaja pitää luokkakohtaisia vanhempainiltoja.

Koulun puolesta rukoileva rukousryhmä

Rukousryhmä rukoilee maanantaisin klo 20.30 – 21.30. Jokainen rukoilija rukoilee omassa kodissaan. Jos olet kiinnostunut voit ilmoittautua: sari.kuokka@live.com

Suur-Helsingin kristillisen koulun vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tukea rukouksin ja taloudellisesti koulun toimintaa. Yhdistys tukee vanhempien keskinäistä yhteyttä.  Tarkoituksena on tiivistää koulun ja kodin välistä yhteistyötä ja organisoida koulun toiminnan tukemiseksi tehtävää talkootyötä. Tule mukaan tästä

Vakuutukset

Kaikki oppilaat on vakuutettu kouluaikana Fenniaturva-ryhmävakuutuksella. Vakuutus on voimassa Suomessa kouluajalla, opetuksen aikana, välitunnilla sekä otettaessa osaa opetussuunnitelman puitteissa järjestettäviin yhteisiin tapahtumiin, sekä matkalla suorinta tietä kouluun ja koulusta.

Poissaolot

Oppilaan poissaolot ilmoitetaan kouluun. Rukoilemme aina sairaiden puolesta yhdessä. Yhdestä kahteen päivän poissaolon myöntää luokanopettaja. Useamman päivän poissaoloon tarvitaan rehtorin lupa.