Tule sinäkin tukijaksi

Suuri kiitos kaikille vanhoille ja uusille tukijoille. Olemme saaneet toukokuun 2019 mennessä projektimme tavoitteesta 25 % saavutettua.  Vielä tarvitaan 750 tukijaa lisää, että saamme kaikki kulut peitettyä. Haluaisitko sinä lähteä tukijaksi?

2012_edu_lapset-196_480px

Emme saa valtion tukea ja tarvitsemme oppilasmaksujen ohella muutakin rahoitusta. Tämän takia olemme käynnistäneet projektin Tuhat Tukijaa!

Tavoittenamme on saada koululle riittävästi tukijoita, jotka tukevat koulun työtä säännöllisellä esim. 20€/kk lahjoituksella (myös muut summat ovat mahdollisia). Tämä mahdollistaa paremmat toimitilat ja säännölliset palkat opettajille.

Uskomme, että kun kylvät tähän työhön, kylvät hyvään maaperään, sillä antaessasi tuleville sukupolville olet kanssamme mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta.  Suomen tulevaisuus ei ole jossain kaukana, se on tässä ja nyt, se on lapsissamme ja nuorissamme.

Lastemme ja nuortemme elämänsuunta voi olla hyvä ja siunattu ja me voimme olla mukana rakentamassa heidän sisäistä vahvuuttaan. Haluamme, että lapset tietämällä tietävät, että he ovat rakastettuja, tärkeitä ja ainutlaatuisia ja yhdessä taivaan Isän kanssa kykeneviä toteuttamaan sisäisiä lahjojaan ja unelmiaan.

Raamattu rohkaisee meitä sijoittamaan tuleviin sukupolviin (Ps 78).

Ohessa tilitiedot. Lähetä meille nimesi ja osoitetietosi sähköpostitse niin saat ilmaiseksi uutiskirjeemme postissa (jan.cedercreutz@elisanet.fi).

Sinua siunaten ja tuestasi kiittäen,

Saaja: Agape-keskus ry    Pankki: NORDEA

Tili: FI11 1478 3000 7062 96   Viite: 10016

Rahankeräysluvan tiedot:  Luvan numero: RA/2016/880

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus / arpajaishallinto
Luvan saaja: Agape-keskus ry
Toimeenpanoaika ja -alue: 15.12.2016 – 01.08.2018 / koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta
Kerätyt varat käytetään Suur-Helsingin kristillisen koulun opetuksen järjestämiseen ja kristillisen kasvatustyön edistämiseen.

Comments are closed.

© Agape-keskus ry. 2021