Koti »  Koulu »  Miksi kristillinen koulu?

Miksi kristillinen koulu?

Etsitkö vaihtoehtoa kunnalliselle peruskoululle?

Tavoitteenamme on tarjota lämminhenkinen ja laadukas koulu perheille, jotka haluavat kristillisellä arvopohjalla toimivan kasvuympäristön lapsilleen.

Lue vanhemman mielipide koulustamme tästä

Koulussamme jokainen lapsi kohdataan ainutlaatuisena, erityisenä Jumalan luomana yksilönä. Pyrimme tietoisesti osoittamaan lapsia kohtaan rakkautta. Lapsia opetetaan arvostamaan itseään ja toisia mittaamattoman arvokkaina ihmisinä. Jokainen lapsi on Jumalan luoma ja ainutlaatuinen. Haluamme tuoda jokaisen lapsen omat erityiset lahjat esiin ja rohkaista heitä käyttämään niitä.

Hae kouluun kohdasta hakeminen. Lisätietoa ensimmäiselle luokalle hakemisesta tästä.

Miten kristilliset (yksityiset) koulut eroavat kunnallisista kouluista?

Kristillisiä peruskouluja Suomessa on yhteensä viisitoista. Monet kristilliset koulut ovat saaneet perusopetuksen järjestämisluvan erityiseen maailmankatsomukseen perustuvana kouluna (PL 7§). Lain mukaan vanhemmilla on oikeus valita lapselleen  myös jokin muu kuin julkisen sektorin järjestämä perusopetus. Meidän koulumme toimii kotiopetuskouluna, kuitenkin täyttäen samat vaatimukset kuin muut koulut.

Suurin ja ehkä merkittävin ero kunnalliseen peruskouluun on se, että kristilliset arvot ovat toimintamme ja kasvatusnäkemyksemme luonnollinen perusta ja pohja. Meillä on selkeä kristillinen maailmankatsomus, ihmisnäkemys ja kasvatusfilosofia.

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

taulu3-730x1024

Comments are closed.

© Agape-keskus ry. 2021